Robert De Niro – Umut Işığım

Tüm zamanların en iyi aktörleri arasında gösterilen oyuncu, 2000'lere geldiğimizde düşük bütçeli yapımlarda rol almaya başladı. Usta oyuncu, David O. Russell imzalı filmdeki performansıyla beğeni topladı ve 1992 yapımı Cape Fear'dan bu yana ilk kez Oscar'a aday gösterildi

Ryan Reynolds – Deadpool

Green Lantern ve RIPD gibi gişe rekorları kıran filmlerle hayranlarını etkilemeyi başaramayan yıldız, Marvel'ın 2016 tarihli Deadpool filmine seçildiğinde şansı döndü.

Jamie Lee Curtis – Halloween

Curtis, Halloween ve The Fog gibi filmlerdeki rolleri sayesinde 70'ler ve 80'ler boyunca sektörün önde gelen oyuncularından biriydi. Ancak yıllar geçtikçe roller tükendi ve Curtis, 2000'lerde oyunculuktan kısa bir süreliğine emekli oldu. Ancak 2018'de gelen devam filmi Halloween, oyuncunun tekrar ilgi odağı haline gelmesini sağladı.

Robert Downey Jr – Kiss Kiss Bang Bang

Downey Jr.'ın bağımlılıkla mücadelesi ve setteki dengesiz davranışları kariyerini olumsuz etkiledi. Ancak Shane Black'in 2005 tarihli filmindeki rolü sayesinde, oyuncu itibarını yeniden inşa etti ve Iron Man serisindeki rolüyle Hollywood'un en büyük ve en çok kazandıran oyuncularından biri oldu.

Colin Farrell – In Bruges

Colin Farrell kariyerinin başlarında büyük bir başarı elde etti, ancak Farrell, skandallarla dolu bir Hollywood yakışıklısı olarak ün kazandı. Bu durum, Martin McDonagh'ın suç komedisi In Bruges'un vizyona girmesiyle değişti.

Brendan Fraser – The Whale (Balina)

Bir döneme damga vuran aktör, uzun bir süre sinemadan uzak kalmıştı. Ancak Darren Aronofsky'nin The Whale filmindeki Oscar ödüllü rolüyle sahnede önemli bir güç olarak yeniden kendini kanıtladı.

Reese Witherspoon – Wild

Suçıkan yenilenecek! Suçıkan yenilenecek!

Legally Blonde ile adından söz ettiren ve Walk the Line filmiyle) bir Akademi Ödülü kazanan oyuncu, bir dizi başarısızlık yaşadı. Ancak 2014 yapımı Wild filmi, Witherspoon'un kariyerinin en iyi eleştirilerinden bazılarını aldığı yapım oldu.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ