31 Mart Mahalli İdareler ve Yerel Seçimlerinde Yeniden Refah Partisi'nin adayı olarak Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı’na seçilen Kasım Gülpınar, adaylık sürecini halkın talepleriyle başlattığını ve bu süreci zaferle taçlandırdıklarını ifade etti. Gülpınar, bağımsız olarak hizmet etmeye devam etme kararı aldığını şu sözlerle duyurdu:

"Halkımızın taleplerini dikkate alarak, Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevime herhangi bir siyasi partiden bağımsız olarak devam etme kararı aldık."

BAĞIMSIZ SİYASET TARZI VE ŞANLIURFA'YA HİZMET VURGUSU

Kasım Gülpınar, Şanlıurfa’da siyasi kavgaların yerine halkın taleplerini ön planda tutan bir siyaset anlayışını benimsediğini ifade etti. Bağımsız olarak hizmet etmenin, şehre daha fazla katkı sağlayacağını dile getiren Gülpınar, bu kararı halkın görüşleri doğrultusunda aldığını belirtti. Açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Şanlıurfa gündemini meşgul eden siyasi kavgaları sona erdirmek, hizmetlerin ve Şanlıurfa'nın geleceğinin konuşulmasına imkan sağlamak için bağımsız bir siyaset tarzının fayda sağlayacağına inanıyorum."

HALKIN DESTEĞİNE TEŞEKKÜR

Gülpınar, yaptığı açıklamada halkın kendisine verdiği destek için teşekkür etti ve bağımsız olarak daha fazla hizmet sunma imkanı bulacağını ifade etti:

Taytak: Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum! Taytak: Gazilerimize minnet ve şükranlarımı sunuyorum!

"Kadim şehrimize gösterdikleri teveccüh için teşekkür eder, aldığımız kararın hayırlı olmasını dilerim."

Kaynak: Mustafa Dadak