İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ekipleri, özellikle öğrencilerin yoğun şekilde kullandığı bu alanların genel ve özel hijyen koşullarını dikkatle inceledi. Denetimlerin ardından öğrencilerin sağlıklı koşullarda beslenmesi için gerekli tedbirlerin alındığı belirtildi.

SANDIKLI’DA GELENEKSEL PİLAV GÜNÜ COŞKUSU

Hüdai Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde geleneksel olarak düzenlenen pilav günü etkinliği büyük bir coşku ile kutlandı. Okulun aşçılık bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan nohutlu pilav ve ayran, katılımcılara okul bahçesinde ikram edildi. Etkinliğe, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu, öğretmenler ve öğrenciler katılarak dayanışmanın ve okul kültürünün tadını birlikte çıkardılar.

SANDIKLI’DA OKUL MÜDÜRLERİ BİLGİLENDİRME TOPLANTISI YAPILDI

Sandıklı İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Eroğlu başkanlığında, Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulu konferans salonunda bir bilgilendirme toplantısı düzenlendi. Toplantıda, okul müdürlerine öğrencilerin ortak sınavları hakkında detaylı bilgi verilerek sınav sürecinde dikkat edilmesi gereken hususlar aktarıldı.

85 yaşındaki adam evinde çıkan yangında ölümden döndü! 85 yaşındaki adam evinde çıkan yangında ölümden döndü!

Sandıklı ilçesinde öğrencilerin eğitim, beslenme ve hijyen koşullarının iyileştirilmesi adına yapılan çalışmalar ve etkinlikler, ilçedeki eğitim ortamına katkı sağlarken, gençlerin moral ve motivasyonunu artırmaya devam ediyor.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ