Sıla, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, "Milli takımımızın maçı sebebiyle 6 Temmuz Çeşme konserimiz 2 Ağustos tarihine ertelenmiştir. Satın alınan biletler yeni tarihinde geçerli olacaktır. Milli takımımıza başarılar diler, anlayışınız için teşekkür ederiz." ifadelerini kullandı. Bu duyuru, hem hayranları hem de futbolseverler tarafından olumlu karşılandı.

Sarkici Sila Turkiye Hollanda Maci Icin 17490112 5818 M

Milli Takımımız Çeyrek Finalde

A Milli Futbol Takımı, Avusturya'yı mağlup ederek çeyrek finale yükseldi. Vincenzo Montella yönetimindeki milliler, çeyrek finalde Hollanda ile karşılaşacak. Bu önemli maç nedeniyle Sıla, konser tarihini değiştirerek milli takıma destek verdi.

Sarkici Sila Turkiye

Hayko Cepkin'den Özel Düzenleme

Ünlü şarkıcı Hayko Cepkin de bir hayranının talebi üzerine sahne saatini değiştirdi. Hayranının, "İlk defa çeyrek final gördüm. Maç saatinde Hayko Cepkin konserindeyiz. Şansım bu kadar" paylaşımına cevap veren Cepkin, "Milli takım çeyrek finale kalınca, Ataköy Marina konserimiz ile aynı gün aynı saate denk geldi. Biz de maç kaçmasın, izlenilsin diye konser saatimizi 20.15'e çektik. 22.00'de konser biter, sonra minimum 5000 kişi maçı seyrederiz. İşte hizmet." dedi.

Sarkici Sila Turkiye Hollanda Maci Icin 17490112 7800 M

Hayko Cepkin'den Organizasyona Teşekkür

Kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor! Kaybolan 16 yaşındaki kız çocuğu her yerde aranıyor!

Hayko Cepkin, yaptığı açıklamada, "Bizimle uyum içinde hareket eden organizasyona da teşekkürler. Tekrar belirtiyorum dakik oluşumu zaten biliyorsunuz tam 20.15'te konserimiz başlar ki maç saatine sarkmayalım" ifadelerini kullandı. Cepkin'in bu düzenlemesi, hayranları ve futbolseverler tarafından takdirle karşılandı.

Kaynak: GAMZE KOÇAK