Ziyarette, Belediye Başkanı o Emir Kır ve ekibi, Başkan Serkan Koyuncu'nun Emirdağ'a değer katan projeleri ve bu yıl 17.'si düzenlenen Emirdağ Gurbetçi Festivali hakkında detaylı bilgi aldı. Yapılan istişarelerde, Emirdağ'ın kalkınması ve gurbetçilerin talepleri üzerinde duruldu.453415776 902198251951935 7206676710708992035 N

BAŞKAN KOYUNCU’DAN TEŞEKKÜR VE İYİ DİLEKLER

Emirdağ Kültür Evi’nde Mevlid Kandili’ne özel program! Emirdağ Kültür Evi’nde Mevlid Kandili’ne özel program!

Belçika’daki Emirdağlıların temsil edilmesinin kendisi için büyük bir onur olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Serkan Koyuncu, ziyaretin önemine vurgu yaptı: "Belçika Brüksel Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ve ekibini Emirdağ Belediyesi’nde ağırladık. Ziyaretimizin ana konusu Emirdağ, gurbetçilerimiz ve talepleri oldu. Kendilerine bu samimi ziyaretleri için teşekkür ediyorum." dedi.”

EMİRDAĞLI BAŞKANLARDAN İŞ BİRLİĞİ MESAJI

Saint Josse Belediye Başkanı Emir Kır ise, Serkan Koyuncu'nun ikinci döneminin hayırlı olması temennisinde bulundu ve misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti. Kır, Başkan Koyuncu’ya çalışmalarında kolaylıklar dileyerek, iki belediye arasındaki iş birliğinin güçlenmesini umut etti.

Kaynak: Ahmet Sarlık