Geçtiğimiz genel ve yerel seçimlerin ivme gösteren partisi olan Yeniden Refah Partisi’nin Afyonkarahisar İl Başkanına, Ak Parti’de yaşanan makam krizi sorusu yöneltildi. Konuyla alakalı olarak konuşan Başkan Çakır kişileri konuşmanın son derece gereksiz olduğunun altını çizerek mevcut iktidarın ülkeyi sürüklediği ekonomik çıkmazların gündemde kalmasını tercih edeceklerini ifade etti. Başkan Çakır yanıtında “Bizler makam ve rakam olaylarıyla gündeme gelen ya da bunu kendisine dert edinen bir siyasi parti hiçbir zaman olmadık. Bu konuda bunu layıkıyla yapan siyasi çevreler zaten var. Bizim derdimiz böyle küçük şeylerle uğraşmak yerine halkımızın müreffeh bir seviyeye nasıl çıkacağına yöneliktir” diyerek Ak Parti Afyonkarahisar’da başkanlık noktasında yaşanan gelişmelerle ilgilenerek zaman kaybetmek istemediklerini ifade etti.

Bir dönem ittifak durumunun hatırlatılması üzerine Başkan Çakır doğruya doğru yanlışa yanlış diyen bir politika sergilediklerini ifade ederek Milli Görüş geleneğine uymayan her kararın, kişinin ve siyasi oluşumun karşısında daima vatandaşın faydasının yanında olacaklarını dile getirdi.

Meclise kimlerle gidecek?

Baro sorusunun ardından asıl konuşulması gereken konunun ekonomi olduğunun altını çizen Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar il Başkanı Fehmi Güray Çakır çiftçilerin artan girdi maliyetleri noktasında sorun yaşadıklarını ifade etti. Başkan Çakır Afyonkarahisar’da her sektörden vatandaşların sorunlarıyla birebir ilgilendiklerini ifade etti. Başkan Çakır “Afyonkarahisar’da çiftçilerimizin artık dayanacak gücü ve sabrı kalmadı. Günümüzde iktidar ve ana muhalefet olarak ayırt etmeden söylemek gerekirse çiftçinin derdine merhem olabi,leçek bir çözüm önerisi sunan siyasi parti bizim dışımızda bulunmuyor. 2018’de kurulan ve yarım asra yakın geçmişi bulunan Milli Görüş politikalarıyla başta tarım ve hayvancılık olmak üzere pek çok alanda teşhis ve tedavilerimiz hazırdır” diyerek yönetime hazır olduklarını kaydetti.

Hizmet vatandaşın ayağına gidecek Hizmet vatandaşın ayağına gidecek

Çakır’ın “Haklı gurur” olarak nitelendirdiği konu nedir?

Afyonkarahisar’da öncelikli bir diğer konunun eğitim olduğunu ifade eden Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır, LGS sınavlarında ilimizden çıkan dört şampiyonu tebrik ederek ailelerine teşekkür etti. Başkan Çakır “Eğitim konusunda önceki dönemlerde sıralama olarak sonlarda yer alan ilimizde LGS sınavında çıkan dört şampiyon haklı gururumuz oldular. Başta öğretmenlerimize ailelerine ve evlatlarımıza teşekkür ediyorum bizlere bu gururu yaşattıkları için” diyerek eğitim konusunda son derece hassas olduklarını kaydetti.

4 yıl öncesinden ne için başladılar

Kuruluşundan itibaren ülkeyi yönetmeye yönelik hazırlıklarını sürdüren bir siyasi parti olduklarını ifade eden Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı Fehmi Güray Çakır bir sonraki seçimler için şimdiden kolları sıvadıklarını ifade etti.

Milli Görüş Politikalarıyla ülkeyi yönetecek yeterliliğe ve bilince sahip tek partinin kendileri olduğunu belirten Başkan Çakır son iki seçimde ki yükselişlerini iktidar ile taçlandırmayı kendilerine hedef olarak koyduklarını ifade etti.

Kaynak: >> Ali Küçükkartal // Özel Haber