Sabiha Gökçen Havalimanı'nda, iddiaya göre alkollü olduğu belirtilen bir taksi şoförü, aracıyla ortalığı birbirine kattı. Araçlara ve kaldırımdaki direklere çarpan taksi şoförü, ortalığı savaş alanına çevirdikten sonra olay yerinden uzaklaştı. O anlar vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

Adliye önünde üzerinde ‘Avukata danış, mağdur olma’ yazılı meçhul otobüs, arzuhalcileri kızdırdı! Adliye önünde üzerinde ‘Avukata danış, mağdur olma’ yazılı meçhul otobüs, arzuhalcileri kızdırdı!

Olayın Detayları

Olay, saat 05.30 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'nda meydana geldi. İddiaya göre, havalimanına ait araç geçişinin bulunduğu noktaya alkollü gelen taksi şoförü, aracını rastgele sürmeye başladı. Yol üzerindeki araçlara ardından da kaldırıma çarpan taksi şoförü, kısa süre içinde çevrede büyük panik yarattı.

Sabiha Gökçen Havalimanı'nda Alkollü Taksi Şoförü Dehşet Saçtı

Bu esnada orada bulunan yayalar, tehlikeden kaçmak için sağa sola kaçışmaya başladı. Yaşanan bu anlar, olay yerindeki bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Görüntülerde, taksi şoförünün kontrolsüz bir şekilde aracını sürdüğü ve çevreye zarar verdiği açıkça görülüyor.

Polis Ekipleri Olay Yerinde

Olay sonrası havalimanı güvenliği ve polis ekipleri olay yerine gelerek incelemelerde bulundu. Alkollü olduğu iddia edilen taksi şoförünün kimliği tespit edilmeye çalışılıyor. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ