Yarış öncesinde düzenlenen programda Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Vali Yardımcısı Fatih Topuz, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekilleri Ali Özkaya ve İbrahim Yurdunuseven, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal ve diğer protokol üyeleri bir araya geldi.

DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak! DHBT Sınavı için Merkez İlçe Nüfus Müdürlüğü hafta sonu mesai yapacak!

Af2123Ec 87D9 4A58 Ba6F A53938Dbaa99

AFYON KAYBETMESİN

Program öncesinde, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Ali Özkaya ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal'ın birbirlerine sırtlarını dönmeleri, siyasetteki soğukluğun bir göstergesi olarak dikkat çekti. Vatandaşlar, Afyon’un geleceği için yöneticilerin bir arada olması gerektiğini vurgulayarak, "Afyon kaybetmesin, Afyon kazansın; yöneticilerin birbirlerine sırtlarını dönmemeleri lazım. Afyon için birlik içinde hareket etmelerini ve şehri daha ileriye taşımalarını istiyoruz" şeklinde açıklamalarda bulundular.

405385A5 60D4 4B21 810A C4047A3Ff15A

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER