Emeklilik promosyon kampanyalarına yönelik araştırmalar son hızıyla devam ediyor. Diğer taraftan, çalışanlara yönelik temmuz ayı maaş artışları da merakla beklenirken çalışanların maaş artışlarına ilişkin anlaşmaya varıldığında kamuoyu resmi kanallardan bilgilendiriliyor.

Promosyon Miktari 45 Bin 200 T Lye Yukseldi Basvurusuz Hemen Hesaba Yatiriliyor 640X331

Haziran Ayı Maaş Promosyonu

Haziran ayının ilk gününden bu yana ülke genelindeki çeşitli belediyeler maaş artışları konusunda bankalarla pazarlık yapıyor. Bu müzakereler sonucunda varılan anlaşma kapsamında kamuoyunun bilgisine sunulacak. Kızıltepe Belediyesi de fonların dağıtılacağını duyurdu. 45.200 TL tutarında promosyon sözleşmesinin imzalanması sonrasında belediyenin sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda şu ifadelere yer verildi:

“Kızıltepe Belediyesi çalışanlarına yönelik banka terfi ihalesi tamamlandı. Akbank en yüksek teklif şeklinde kişi başı 45.200 TL’lik özel teklif yaptı ve ihaleyi açık ara ile kazandı. Kızıltepe Belediye Başkanlığı’nda Akbank ile 3 yıllık bir anlaşma imzalandı.

Promosyon Miktari 45 Bin 200 Tlye Yukseldi Basvurusuz Hemen Hesaba Yatiriliyor 42517

İmzalar, Belediye İş Sendikasının Bölge Örgütlenme Uzmanı olan Menduh Öztürk ile belediye çalışanları karşısında atılırken, Kızıltepe Belediye Eş Başkanlarından Hamdiye Bilek Turgay ile Zeyni İpek ve Akbank yetkililerinin arasında protokol sözleşmesi yapıldı.”

Nakit 20.000 TL ihtiyacı olana Akbank’tan sürpriz! Düşük taksitle şipşak ihtiyaç kredisi Nakit 20.000 TL ihtiyacı olana Akbank’tan sürpriz! Düşük taksitle şipşak ihtiyaç kredisi

Kızıltepe Belediyesi’nin 45 bin 200 TL terfi anlaşmasını açıklamasının ardından ülke genelindeki çeşitli kurum, belediye, yetkili, iş yeri ve üniversite çalışanları, temmuz ayına kadar maaş artış görüşmelerinin sonucunu sabırsızlıkla bekliyor. Banka ile maaş artışı konusunda mutabakata varıldığı anda duyuru yapılacak ve kamuoyu bilgilendirilecektir. Bu durumda yorum, maaş artışı konusunda anlaşmaya varılan Haziran ayının son günü yapılabilir.

Kaynak: FATMA SEDA CAN