Görme engelliler bisiklet sürmenin keyfini yaşadı Görme engelliler bisiklet sürmenin keyfini yaşadı

Yılmaz'ın EURO 2024'teki etkileyici performansları ve özellikle Hollanda ile oynanan çeyrek finaldeki mücadelesi, dikkatleri üzerine çekti. İngiliz devi Liverpool'un kadrosuna katmak için planlar yapmaya başladığı ve yıldız oyuncunun İngiltere'nin zirvesine çıkabilecek potansiyeli taşıdığı konuşuluyor. Liverpool ve Manchester City gibi takımların oyuncuları karşısında sergilediği oyun, İngiltere'deki futbolseverleri ve uzmanları etkilemeyi başardı.

Galatasaray yönetimi ise Barış Alper için 30 milyon euro bonservis bedeli belirlemiş durumda. Özellikle Hollanda maçının ardından gelen performans sergilemesiyle kulüp, oyuncuyu çok daha yüksek bir fiyata satmaya hazır görünüyor. Milli takım formayla yükselen değeri, Galatasaray'ın beklentilerini de yukarı çekiyor.

Hollandalı dünya yıldızı Virgil van Dijk bile Barış Alper Yılmaz'ın etkileyici oyununa övgüler yağdırıyor. Türkiye'nin yıldızını canlı izleme şansı bulan Van Dijk, "Sürekli koşuyordu, savunma için zorlayıcı bir oyuncuydu" şeklinde yorumlar yaptı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN