AK Parti eski Merkez İlçe Başkanı Ziya Coşkun Karadeniz ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’ın yeni bir marifetleri daha ortaya çıktı.

Afyonkarahisar Belediyesinin AK Partide olduğu dönemde iki başkanın yakınları ve tanıdıkları bazı kişileri Belediye Personel Yemekhanesini usulsüz olarak kullandırttıları ortaya çıktı.

İki başkanın yakınları ve tanıdıklarına ucuz yemek sağlatmaları Belediye yeni yönetimince duyulduktan sonra bu kişilerin Belediye Yemekhanesinden istifade etmelerinin önlendiği öğrenildi.

CHP İl Başkanı ODAK’a konuştu! CHP İl Başkanı ODAK’a konuştu!

Yerleşik bir tabiri hatırlatan hemşerilerimiz bu konuda şunları söylediler; ‘Hani derler ya etinden sütünden faydalanmış, bir şey bırakmamış. İşte bunlar böyle imiş. Belediyenin tüm imkanlarını yandaşlarına peşkeş çekmişler. Nerde kaldı yetim hakkı gözetmeleri? Vay vay vay… yahu kardeşim bu yemekhane adı üstünde belediye personeli için. Siz nasıl olurda kendi yandaşlarınıza bu imkanı peşkeş çeker, çektirirsiniz? Bu mu sizin helal haram anlayışınız? Bir ucuz yemeğe tenezzül edenler acaba başka neler yaptılar? Burcu Başkan tüm geçmişi didik didik ettirmeli. Varsa yanlış yapanlar yakasına yapışmalı. Bunu yapmazsa vebaldedir’ dediler.

Kaynak: ODAK ÖZEL HABER