2019 yılında ikiz kızlarını dünyaya getiren ünlü oyuncu Pelin Akil, doğum sonrası sağlıklı beslenme ve spor yaparak eski formuna kavuştu. Akil, bu süreçteki başarı hikayesini sosyal medyada paylaştığı bikinili pozları ile de taçlandırdı.

A S D S A D S

Bir süredir ailesiyle birlikte Yunanistan'da tatil yapan Pelin Akil, beyaz bikinisiyle verdiği pozlarla adeta göz kamaştırdı. Bronz teniyle birleşen kusursuz fiziği, takipçilerinden tam not aldı ve sosyal medyada "Bu kadın zamana karşı direniyor" gibi yorumlarla karşılandı.

A S C A S D A S

Arka Sıradakiler setinde başlayan dostlukları zamanla aşka dönüşen Pelin Akil ve Anıl Altan, 2016 yılında evlenerek hayatlarını birleştirdi. 2019 yılında ikiz kızlarını kucaklarına alan çift, mutlu evliliklerini sık sık sosyal medya üzerinden takipçileriyle paylaşıyor.

A W E E W F E W F

Boşanma İddialarına Yanıt

Geçtiğimiz haftalarda çıkan haberlerde Pelin Akil ve Anıl Altan çiftinin evliliklerinde sorunlar yaşadığı ve boşanma kararı aldıkları öne sürülmüştü. Bu iddialara yanıt veren Pelin Akil, bir davet çıkışı yaptığı açıklamada, "Tabi ki de tartışmalarımız oluyor. Bunlar da kulaktan kulağa başka şekilde yayılıyor. Boşanma gibi bir durumumuz şu anda yok. Her şey yolunda" diyerek dedikoduları yalanladı.

G T H T Y H Y T J U Y

AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU! AFYONKARAHİSAR BELEDİYESİ’NDEN KAMUOYUNA DUYURU!

Pelin Akil'in fit görüntüsü ve ailesiyle geçirdiği mutlu anlar, hayranları tarafından ilgiyle takip ediliyor. Ünlü oyuncunun paylaştığı tatil pozları ve açıklamaları, magazin dünyasında geniş yankı buldu.

E Ğ R F

Kaynak: FATMA SEDA CAN