Akademisyen çiftin geliştirdiği gözlük, tıp eğitiminde kullanılacak! Akademisyen çiftin geliştirdiği gözlük, tıp eğitiminde kullanılacak!

Nur & Ali Özkaya’nın evladı Ömer Faruk ile Mürside&Talip Çelik çiftinin kızı Ferhan hafta sonu Ankara İncek Arena’da düzenlenen tören ile hayatlarını birleştirdi. Düğün törenine İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Eski Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, milletvekilleri, Yüksek Yargı Başkan ve üyeleri, aile bireyleri, akrabaları, bürokratlar, siyaset camiasının temsilcileri, belediye başkanları ve belediye ile il genel meclis üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğün töreninin ardından Milletvekili Ali Özkaya, katılımcılara sosyal medya üzerinden teşekkür ederek, “Dün akşam evlatlarım Ömer Faruk ile Ferhan kızımın düğününe katılan; Devlet büyüklerimize, milletvekili arkadaşlarımıza, Yüksek Yargı Başkan ve üyelerine, aile üyelerimize, akrabalarımıza, bürokrasimizin değerli mensuplarına, arkadaşlarımıza, dostlarımıza, meslektaşlarımıza, siyaset camiamızın mensuplarına, belediye başkanlarımıza, belediye ve il genel meclis üyelerimize, hasılı merasimize katılan tüm misafirlerimize teşekkür ediyorum. Katılmak isteyip de katılamayan dostlarımıza da teşekkür ediyorum. Hepinizden Allah razı olsun” dedi.

Kaynak: FADİME ÖZKARAN