Cumhuriyet Halk Partisi Şuhut İlçe Başkanı Caner Peynirci, geçtiğimiz günlerde görevinden istifa etmişti. Peynirci paylaşımında, yola İzmir Büyükşehir Belediyesi’nde devam edeceğini açıklamıştı. Peynirci’nin, İZFAŞ-İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.’ye genel müdür yardımcısı olarak görevlendirileceği iddialarının ardından önce AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, daha sonra ise AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan’dan cevap gecikmedi.

CHP kadın kolları başkanını seçecek! CHP kadın kolları başkanını seçecek!

İZMİRLİ VEKİLDEN ‘MAŞALLAH’

Sosyal medya hesabından CHP yönetimini eleştiren AK Parti Gençlik Kolları Başkanı ve İzmir Milletvekili Eyüp Kadir İnan, ‘’Maşallah. Haftalardır İzmir’deki emekçiler çırpınıyorlar, haklarını arıyorlar. Onlara ‘elimde değil’ cevabını verip, kayırmacılık listelerine sırayla kaymaklı yerlere atamalar yapıyorlar. Biz İzmir’imizin dağ gibi sorunlarına çözüm beklerken bunların rantlarıyla meşgul olmaları şehrimize büyük bir kayıp olarak dönüyor maalesef’’ dedi.

Özel hayatıyla ilgili İzmir’e yerleşecekmiş!

‘ŞEHİRLER DEĞİŞSE DE ZİHNİYET AYNI’

AK Parti Afyonkarahisar Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan ise İnan’a destek çıkarak, ‘’ Liyakatten ve adaletten dem vuran CHP yöneticileri söz konusu kendi kıyak atamaları olunca sus pus olmuş durumdalar. Şehirler değişse de zihniyet aynı. İzmir’den Afyonkarahisar’a, Afyonkarahisar’dan İzmir’e pazarlık usulü atamaların sonu nereye varacak merak konusu’’ ifadelerini kullandı.

Özel hayatıyla ilgili İzmir’e yerleşecekmiş!

ODAK’A ÖZEL AÇIKLAMALAR

Odak Gazetesine özel açıklamalarda bulunan Caner Peynirci, askerlik görevinden sonra özel hayatı sebebiyle zaten İzmir’e yerleşme planının olduğunu söyledi. İZFAŞ-İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri Tic. A.Ş.’ye genel müdür yardımcısı olarak görev alacağı iddialarını yanıtsız bırakan Peynirci, Ethem Karahan’ın paylaşımına da cevap verdi.

Peynirci, ‘’Ethem Karahan benim ortaokul arkadaşım. Farklı kulvarlarda siyaset yapan ve bu güne kadar birbirine saygısızlık etmeyen insanlarız. Elbette kendisine göre eleştirilerde bulunabilir ancak Ethem Karahan’ın ‘liyakatsizlik’ söylemine katılmıyorum. 22 yıldır hatır için amcasını dayısını bir yerlere getiren AK Parti hükümetinin, bizlerden birileri göreve geldiğinde bunu liyakatsizlik olarak yorumlamasını doğru bulmuyorum’’ dedi. \\ODAK ÖZEL HABER

Kaynak: NURBANU SOY