Özcan Deniz, menajerliğini yapan ağabeyi Ercan Deniz ile yaşadığı tartışmanın ardından ailesine karşı ağır suçlamalarda bulundu. Sosyal medyada paylaştığı mesajlarla aile içi gerginliği gözler önüne seren Deniz, özellikle kız kardeşi Yurda Güler’e yönelik tehdit dolu ifadeler kullandı. Yurda Güler’in, Deniz’in eşi Samar Dadgar hakkında yaptığı eleştiriler ise gerilimi daha da artırdı.

"EVLİ ERKEKLE BERABERSİN" İDDİASI

Özcan Deniz, kız kardeşi Yurda Güler'e yönelik yaptığı paylaşımda, Güler’in evli bir adamla birlikte olduğunu öne sürerek, bu ilişkiye dair hazırladığı bir videonun elinde bulunduğunu söyledi. “Beni durdurdular. Sen her zaman ailenin en saygısızı ve sinsiydin. Birlikte olduğun evli barklı adam için hazırladığım video duruyor” diyerek kardeşine ağır ithamlarda bulundu.

YURDA GÜLER’DEN SERT YANIT

Yurda Güler ise Özcan Deniz’in iddialarına sosyal medya üzerinden yanıt verdi. Güler, ağabeyinin eşi Samar Dadgar’ı eleştirerek, bu kişinin aileyi birbirine düşürdüğünü ve Deniz’in yaşadığı bunalımın bir sonucu olarak ailesinden uzaklaştığını öne sürdü. Güler, "Ağabeyimin, yıllardır dişimle tırnağımla kurduğum işime tek bir tuğla koymadığını belirtmek isterim. Yaşadığı buhranın etkisiyle ailesini düşman belledi” ifadelerini kullandı.

Güler ayrıca, Samar Dadgar'ın Deniz'in önceki evliliği sona ermeden hayatına girdiğini iddia ederek, “Bu kız türlü oyunlarla ağabeyimi bize düşman etti ve annesini, kız kardeşini evden kovdurttu" dedi. Kardeşinin şu anki evliliğini eleştiren Güler, "Figüranlık için İran’dan gelmiş biri, ağabeyimi etkisi altına aldı" diyerek sert eleştirilerde bulundu.

AİLE İÇİNDE KOPMA YAŞANIYOR

Dilan Polat’tan romantik paylaşım Dilan Polat’tan romantik paylaşım

Özcan Deniz ve kız kardeşi Yurda Güler arasındaki bu sert polemik, Deniz ailesinde derin bir kopuşa işaret ediyor. Özcan Deniz’in, ailesini sosyal medyada hedef alması ve Güler’in verdiği tepkiler, aralarındaki krizin kısa vadede çözülmesinin zor olduğunu gösteriyor.  

Kaynak: SAFİYE KALENDER