Başkan Özdemir’in bizzat başlattığı bu projede, öğrencilere öğle yemeklerinde taze balık sunuluyor. Kısa süre önce yenilenen tesis, gıda güvenliği ve hijyen standartlarına uygun olarak hizmet veriyor. Bu proje, balık tüketimini artırarak öğrencilerin sağlıklı gelişimlerine katkı sağlamayı amaçlıyor.

BAŞKAN ÖZDEMİR: “EĞİTİME DESTEĞİMİZ DEVAM EDECEK”

Belediye olarak eğitime her zaman destek verdiklerini belirten Başkan Bünyamin Özdemir, “Özburun’un geleceği olan çocuklarımızın sadece eğitimine değil, fiziksel ve zihinsel gelişimlerine de katkıda bulunmak istiyoruz. Balık, içerdiği yüksek protein ve vitaminlerle çocuklarımızın büyümesine destek olacak. Aynı zamanda burada hep birlikte vakit geçirerek sosyal becerilerini geliştirmelerini sağlıyoruz” dedi.

Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı! Merkez Bankası rezervleri rekor kırdı!

ÖĞRENCİLERDEN BAŞKAN ÖZDEMİR’E TEŞEKKÜR

Özburun İlköğretim Okulu öğrencileri, öğle yemeklerinde sunulan bu etkinlikten oldukça memnun. Ücretsiz olarak sağlıklı beslenme fırsatı bulduklarını ve arkadaşlarıyla keyifli zaman geçirdiklerini belirten öğrenciler, Başkan Özdemir’e teşekkürlerini iletti. Bu proje, Özburun’da eğitime verilen önemin ve toplumsal dayanışmanın bir örneği olarak öne çıkıyor.

Kaynak: MURAT EMRE