Grupta iddialı bir konumda bulunan Ortapınar Gençlik Spor, 6. sırada yer alan rakibine gol yağmuru yaşattı. İlk yarıda Şuhut’ta oynanan çekişmeli maçta 6-4 galip gelen Ortapınar, bu kez de üstünlüğünü koruyarak rahat bir galibiyet aldı.

MAÇIN İLK YARISINDA ÜSTÜNLÜK SAĞLADI

Maça erken bulduğu gollerle hızlı bir başlangıç yapan Ortapınar Gençlik Spor, rakibinin defansta yaptığı basit hataları da değerlendirerek farkı açtı. İlk yarıda sağladığı üstünlükle moral bulan takım, maçın geri kalanında da kontrolü elden bırakmayarak farklı galibiyete ulaştı.

Çayırbağ Belediye Spor Kaptanı Hasan Hüseyin Aktürk’ün Değerlendirmesi

Trabzonspor İle Beşiktaş karşılaşmasında ilk yarı 1-1 tamamlandı! Trabzonspor İle Beşiktaş karşılaşmasında ilk yarı 1-1 tamamlandı!

“BU SKORU BEKLEMİYORDUK”

Maç sonu açıklamalarda bulunan Çayırbağ Belediye Spor kaptanı ve takımın en golcü oyuncusu Hasan Hüseyin Aktürk, bu skoru beklemediklerini ve sonuç karşısında şaşkın olduklarını dile getirdi. Aktürk, "Bu sene bazı şeyler istediğimiz gibi gitmedi, ancak seneye daha iyi bir yapılanmayla hedefimiz olan 1. Amatör Lig’e çıkacağız," diyerek umut dolu mesajlar verdi.

Kaynak: Gamze Koçak