Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, yeni dönem öğrenci yurtlarının hazırlıklarını tamamladı. 25 Eylül tarihinde açılacak olan yurtlarda, öğrencilere en iyi hizmetin sunulması hedefleniyor.

Yurt hazırlıklarıyla ilgili bir toplantı düzenlendi. Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu ve Yurt Hizmetleri Müdürü Mustafa Asan başkanlığında gerçekleşen toplantıya, yurt müdürleri, lokanta kantin işleticileri ve diyetisyenler katıldı. Toplantıda, yeni dönemin en iyi şekilde karşılanması ve öğrencilere kaliteli hizmetin sunulması için yapılacak çalışmalar konuşuldu.

Toplantıda, tecrübeli diyetisyenlerin kontrolünde yurt öğrencilerine en iyi şekilde yemek hizmeti verilmesi de ele alındı. Yurt öğrencilerinin sağlıklı beslenmesine büyük önem verildi ve bu doğrultuda yemeklerin kalori ve besin değerleri üzerinde çalışmalar yapıldığı ifade edildi.

İl Müdürü Kasapoğlu, öğrencilerin en iyi şekilde ağırlanması ve eğitimlerine odaklanabilmesi için gerekli önlemlerin alındığını belirtti. Yurtlarda öğrencilerin yaşam standartlarının yükseltilmesi için çalışmaların devam edeceği vurgulandı. F/Ö

Mehmet Bozkuş: Siber savaş Mehmet Bozkuş: Siber savaş

Editör: Fadime Özkaran