Garanti BBVA, mobil uygulama üzerinden hesap açan ve belirli şartları yerine getiren müşterilere 5.000 TL’ye kadar bonus sunan bir kampanya başlattı. Avantaj5 promosyon kodunu kullanarak kampanyaya katılanlar, Aktif Bonus kredi kartı başvurusu yaparak harcamalarından kazanç elde edebiliyor.

O Banka 1 Ayda 5000 T L Odeme Yapiyor Bu Kodu Yazmak Yeterli Olacak 640X331

GARANTİ BBVA’DAN YENİ KAMPANYA

Kampanyaya katılmak isteyenler için adımlar oldukça basit. Garanti BBVA mobil uygulamasını indirip Avantaj5 promosyon kodunu giren ve Aktif Bonus kredi kartı başvurusunu onaylanan müşteriler, 30 gün içinde avantajlardan faydalanabilirler.

Promosyon Miktari 45 Bin 200 T Lye Yukseldi Basvurusuz Hemen Hesaba Yatiriliyor 640X331-1

Kampanya kapsamında müşterilere sunulan avantajlar arasında, her ay 10.000 TL bakiye aktarımı ve 500 TL kart harcaması yapılması şartıyla 6 ay boyunca ücretsiz EFT ve havale hizmeti ile her ay 2 adet fatura ödeme talimatı bulunuyor. Bu şartları yerine getiren müşteriler, toplamda 5.000 TL’ye kadar bonus kazanma şansı elde ediyorlar.

Merkez Bankası rezervlerinde düşüş: 142,9 milyar dolar seviyesinde! Merkez Bankası rezervlerinde düşüş: 142,9 milyar dolar seviyesinde!

Daha fazla bilgi almak ve kampanyaya katılmak isteyenler, Garanti BBVA’nın resmi web sitesinden detayları inceleyebilir ve müşteri olma adımlarını takip edebilirler.

Kaynak: FATMA SEDA CAN