Etkinlikte İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Afyonkarahisar Milletvekili Hakan Şeref Olgun, İYİ Parti Bursa Milletvekili Hasan Toktaş ve Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal yer aldı.

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, açılış konuşmasında sünnetin önemine ve bu tür organizasyonların çocuklar üzerindeki kalıcı etkilerine değindi. Başkan Köksal, şu ifadeleri kullandı:

"Çocuklarımızın Mutluluğu Bizim Mutluluğumuzdur"

"Dinimizin bir gereği olan ve geleneklerimizin de ayrılmaz bir parçası haline gelen sünnet, çocuklarımız için hayatlarının önemli bir dönüm noktasıdır. Bu özel günü unutulmaz kılmak ve çocuklarımızın büyüdüklerinde anlatacakları güzel anılar biriktirmeleri için bu organizasyonu düzenliyoruz. Onların yüzlerindeki gülümseme, bizlere daha iyisini yapma konusunda ilham veriyor."

Pitbull dehşeti kamerada! Pitbull dehşeti kamerada!

"Toplumcu Belediyecilik Anlayışımızla Yanınızdayız"

Başkan Köksal, konuşmasında belediyenin çocuklara ve ailelere verdiği önemi vurguladı: "Afyonkarahisar Belediyesi olarak, çocuklarımızın mutluluğunu her şeyin önünde tutuyoruz. Bizler, toplumcu belediyecilik anlayışımızla her zaman yanınızda olmaya çalışıyoruz. Ulaşılmaz değil, ulaşılabilir olmakla gurur duyuyoruz. Beyaz Masa ve 153 numaralı telefonumuzla her zaman yanınızdayız."

"Ne Mutlu Türküm Diyene"

Konuşmasının sonunda Başkan Köksal, tüm çocuklar ve ailelerine en içten dileklerini sunarak şu temennide bulundu: "Sevgili çocuklar, bu belediye ve bu şehir sizindir. Hayatınız boyunca hep mutlu, sağlıklı ve başarılı olun. Biz büyükleriniz olarak, her zaman yanınızda olacağız. Ne mutlu Türküm diyene!"

Kaynak: CEMİLE KAYTAN