Bankalar müşteri portföylerini genişletmek için her gün yeni bir kampanya duyuru yapıyor. Yeni bir kampanya duyurusu da Akbank’tan geldi. Detaylar haberimizde… 

20 BİN LİRA ACİL PARA ARAYANA MUAZZAM KREDİ SEÇENEĞİ

Akbank’ın 3 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyasında düşük faizle 20.000 TL kredi imkânı sunuluyor. Bu özel teklife kimlerin ve nasıl başvurabileceği detaylı olarak anlatılacaktır. Bu kampanya belirli şartları taşıyanlar için geçerli olup, kayıt süreci ve gereklilikleri hakkında bilgi verilmektedir.

Akaryakıta büyük zam geldi çattı! Araç sahipleri kahrolacak: İşte zam miktarı Akaryakıta büyük zam geldi çattı! Araç sahipleri kahrolacak: İşte zam miktarı

Akbank, düşük faizli ve 3 ay ödemesiz tüketici kredisi kampanyası başlattı. Bu kampanya sayesinde 20.000 TL kredi alan müşteriler, temmuz ayına borcunu ödemeye gerek kalmadan girebilecekler. Kredi başvuruları mobil uygulama veya müşteri iletişim hattı üzerinden yapılabilmektedir. Akbank müşterisi olmayan kişiler de mobil uygulama üzerinden kayıt yaptırarak hesap açabilmektedir. Kampanyada 50.000 TL’ye kadar 36 ay vadeli, ilk ödeme 92 gün ertelemeli kredi başvurusu yapılıyor.

Krediye başvurmak için herhangi bir belge veya imza gerekmemektedir; Akbank sistemine kayıtlı bilgi ve belgelerin eksiksiz olması yeterlidir. 20.000 TL tutarındaki kredinin aylık ödeme tutarı 1.27477 TL olarak belirlendi. Akbank, 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisi kampanyasıyla 20.000 TL kredi imkânı sunuyor.

Kampanya kapsamında düşük faizli krediden yararlanan müşteriler ayda 1.000 TL ödeyerek temmuz ayına borçsuz girebilecek. Kampanya detayları ve başvuru koşulları açıklandı.

Kaynak: MURAT EMRE