Protokolden esnaf ziyareti! Protokolden esnaf ziyareti!

Dinar Belediyesi, vatandaşların hoşça vakit geçirmeleri için Suçıkan Parkı Tesislerinde düzenlediği canlı müzik etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. Müzisyen Hüseyin Yıldız ve DJ Yasmin'in katılımıyla gerçekleştirilen programda, dinleyicilere müzik dolu bir gece yaşatıldı.

Müzikseverler Suçıkan Parkı'nda Buluştu!

Hüseyin Yıldız Sahneye Damgasını Vurdu

Etkinlikte sahne alan Hüseyin Yıldız, birbirinden hareketli pop şarkılar ve türkü türündeki parçalarla izleyicilere coşku dolu anlar yaşattı. Suçıkan Parkı'nın büyüleyici atmosferinde gerçekleşen bu performans, vatandaşların eğlenceli vakit geçirmelerini sağladı.

Müzikseverler Suçıkan Parkı'nda Buluştu!

DJ Yasmin Enerjisiyle Coşturdu

Geceye damgasını vuran bir diğer isim ise DJ Yasmin oldu. Sahneye çıkışıyla birlikte enerjisini dinleyicilere yansıtan Yasmin, yaptığı mixlerle müzikseverleri coşturdu. Ritmin hiç düşmediği bu performans, izleyicilerden büyük alkış aldı.

Müzikseverler Suçıkan Parkı'nda Buluştu!

Suçıkan Parkı'nda Unutulmaz Bir Gece

Dinar Belediye Başkanı Veysel Topçu, etkinliğe eşi Aydan Topçu ile birlikte katılarak destek verdi. Başkan Topçu, etkinlik hakkında yaptığı kısa konuşmada, belediye olarak vatandaşlara keyifli anlar yaşatmayı amaçladıklarını belirtti ve bu tür etkinliklerin devam edeceğini müjdeledi.

Kaynak: NURBANU SOY