Başarılı şarkıcı Murat Boz, başrolünü üstlendiği Zeytin Ağacı dizisinin galasına katılmamasıyla gündeme geldi. Dizideki partneri Tuba Büyüküstün, Boz'un konsere katılması gerektiği için galaya katılamadığını söylese de, gerçek ortaya çıktı.

Tuba Buyukustun Murat In Konseri Oldugu Icin 17509426 7851 M

Büyüküstün'ün Açıklaması Doğru Çıkmadı

Galada Tuba Büyüküstün, gazeteci Birsen Altuntaş’a yaptığı açıklamada, "Murat'ın konseri var, Serkan da şu an Amerika'da" dedi. Ancak ilerleyen saatlerde Boz'un galanın yapıldığı gün konseri olmadığı ve bir eğlence mekanında görüldüğü belirlendi.

Murat Boz, dizinin ikinci sezonunda sahnelerinin önemli ölçüde azaltılmasına ve bazı sahnelerinin kesilmesine tepki gösterdi. İlk sezonda geniş bir yer bulan Boz'un, ikinci sezonda çok az sahnesi olduğu ve bu nedenle reklam çalışmalarına katılmak istemediği öğrenildi.

Tuba Buyukustun Murat In Konseri Oldugu Icin 17509426 8735 M

Dünya Temizlik Günü’nde 1 saatte 750 kilo atık toplandı Dünya Temizlik Günü’nde 1 saatte 750 kilo atık toplandı

Sosyal Medyada Yalnızca Kendi Fotoğraflarını Paylaştı

Dizinin ikinci sezonuna dair röportajlara katılmayan Boz, sosyal medya hesabından yalnızca kendi fotoğraflarını paylaşarak tepkisini dile getirdi. İlk sezonda dizinin tanıtımına yoğun olarak katılan Boz, ekip arkadaşlarıyla sık sık özel buluşmalara da katılmıştı.

Boz'un protestosu, dizinin geleceği ve kendi kariyeri üzerindeki etkileri merakla bekleniyor.

Kaynak: FATMA SEDA CAN