TAKIMA DESTEK, STATTAYIZ” KAMPANYASI 15 MAHALLEYE ULAŞTI

Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi yapıldı! Ziraat Türkiye Kupası'nda 3. eleme turu kura çekimi yapıldı!

Afyonspor’un Pazar günü oynayacağı kritik maç öncesinde, mahalle muhtarları arasında büyük bir dayanışma başlatıldı. İlk olarak bir mahallede başlayan “Takıma Destek, Stattayız” faaliyeti, gece saatlerinde 15 mahalleye kadar yayıldı. Muhtarlar, mahalle sakinlerine bilet temin ederek Afyonspor’a destek çağrısında bulunuyor.

Adsız-67

MUHTARLAR BİLET DAĞITIMINDA AKTİF ROL ALIYOR

Muhtarlar, Afyonspor yönetimi ile iletişime geçerek biletleri temin ediyor ve kendi mahallelerinde dağıtıyor. Afyonspor’un başarısına katkı sağlamak için büyük bir çaba sarf eden muhtarlar, halkı stadyuma yönlendirmek için seferber oldu.

MURAT SOMUNCU’DAN TEŞEKKÜR MESAJI

Afyonspor Başkan Yardımcısı Murat Somuncu, muhtarların bu anlamlı desteği için teşekkür etti. Somuncu, “Bize ulaşan tüm muhtarlarımıza minnettarız. Bu maç bir nevi prova niteliğinde olacak, ancak bir sonraki iç saha maçımızda muhtarlarımızın stadyumu tamamen dolduracağına inanıyoruz. Maç için muhtarlarımızın bize ulaşması yeterli, bilet ve ulaşım konusunda her türlü koordinasyonu sağlarız” dedi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ