ADM Elektrik, 27 Temmuz Cumartesi günü Muğla'nın bazı ilçelerinde planlı elektrik kesintileri olacağını duyurdu. Fethiye ve Milas ilçelerinde gerçekleştirilecek kesintiler, şebeke yenileme ve bakım çalışmaları nedeniyle yapılacak.

Fethiye'de Elektrik Kesintisi

Fethiye ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler ve saatler şu şekilde:

Kesinti Yapılacak Yerler:

  • Kızılbel Mahallesi: Okul Sokak, Kızılbel Merkez Sokak
  • Söğütlü Mahallesi: Eren Sokak, Cami Sokak, Akgül Sokak, Gül Sokak, Kavacık Sokak, Harman Seki Sokak, Manolya Sokak, Meseniz Sokak, Cami Yürek Sokak, Çimen Sokak, Başbağı Küme Evleri, Balıkçılar Sokak, Mezarlık Sokak, Hasanbağı Sokak

Kesinti Saati: 09:00 - 15:00

Kesinti Nedeni: Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları

Milas'ta Elektrik Kesintisi

Milas ilçesinde elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler ve saatler ise şu şekilde:

Kesinti Yapılacak Yerler:

  • Meşelik Mahallesi: Adlon Golf Residence, Milas Bodrum Yolu Sokak, Milas Bodrum Yolu Sokak

Kesinti Saati: 05:00 - 08:00

Kesinti Nedeni: Şebeke yenileme ve bakım çalışmaları

Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Elektrikler Ne Zaman Gelecek?

Aydem Elektrik tarafından yapılan açıklamaya göre, Muğla'da planlı elektrik kesintileri 27 Temmuz Cumartesi günü belirli saatlerde yapılacak ve kesintilerin ardından şebeke yenileme ve bakım çalışmaları tamamlandığında elektrikler geri gelecek.

Fethiye'de kesinti sabah saat 09:00'da başlayacak ve öğleden sonra 15:00'te sona erecek. Milas'ta ise kesinti sabah erken saatlerde, 05:00'te başlayacak ve 08:00'de sona erecek.

Muğla'da yaşayan vatandaşların kesinti saatlerine dikkat etmeleri ve gerekli önlemleri almaları önem arz ediyor. Elektrik kesintisi süresince mağduriyet yaşanmaması için vatandaşların tedbirli olmaları gerekmektedir.

Kaynak: FATMA SEDA CAN