ATV ekranlarının reyting rekorları kıran programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in sempatik avukatı Rahmi Özkan, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Uzun yıllardır programın vazgeçilmez isimlerinden biri olan Özkan'ın hastanedeki durumu, sevenlerini üzdü.

Sdf Muge Anli 1

Hastaneye Kaldırıldığını Müge Anlı'nın Eski Eşi Duyurdu

Özkan'ın hastaneye kaldırıldığı haberini, Müge Anlı'nın eski eşi gazeteci Burhan Akdağ duyurdu. Akdağ, Instagram hesabından Özkan'ın hastanedeki bir videosunu paylaşarak, "Geçmiş olsun Rahmi Özkan, Allah şifa versin" ifadelerini kullandı. Videoda, solunum cihazına bağlı olduğu görülen Özkan'ın konuşmakta zorlandığı dikkat çekti. Ünlü avukatın sağlık durumu hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Rahmi Özkan, videoda kendisine tespih hediye eden yeğenine teşekkür ediyor. Solunum cihazına bağlı olan Özkan'ın sağlık durumu hakkında net bilgi verilmezken, durumunun ciddi olabileceği endişesi bulunuyor.

Muge Anli Nin Sevilen Ismi Rahmi Ozkan Hastaneye 17527464 7787 M

Eğlenceli ve sempatik kimliği ile tanınan Rahmi Özkan, program sezon finali yapmadan önce 50. yaşını kutlayan Müge Anlı'ya altın hediye etmişti. Özkan, 2 hafta önce programın sezon finalinde yaptığı konuşmada, "2 ay sonra sağlık durumumun ne olacağını bilemiyorum. Belli bir yaşa geldim. Nefes alabilecek durumda olduğum müddetçe ve Müge Anlı 'gel' dediği müddetçe benim için başka bir televizyon kanalı olamaz, düşünemem. Burada başladık, burada da noktayı koymak isterim" demişti.

Rahmi

Müge Anlı ve İzleyicilerden Destek Mesajları

Müge Anlı ve programın izleyicileri, sosyal medya üzerinden Rahmi Özkan'a destek mesajları gönderiyor. Özkan'ın hastaneye kaldırılması, sevenlerini derinden etkilerken, iyileşmesi için dualar ediliyor.

Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı! Hastanede yapılan şaka hayatını kararttı!

Kaynak: GAMZE KOÇAK