Dinar İlçe Emniyet Müdürü Erdal Yanık, Afyonkarahisar İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak atandığını belirterek, görev değişikliği nedeniyle Dinar’a veda etti. Yanık, yaptığı açıklamada, "Terfien atamayla Afyon İl Emniyet Müdür Yardımcısı olarak görevlendirilmem nedeniyle birçok medeniyete ev sahipliği yapmış, Menderes nehrinin doğduğu, yolların ve gönüllerin birleştiği Afyon'un güzide ilçesi Dinar'ımızdan üzülerek ayrılıyorum" ifadelerini kullandı.

Dinar’da kısa sürede güzel izler bırakan Müdür Yanık, kendisini başarı belgesine layık gören Dinar Kaymakamı Kemal Duru'ya teşekkür etti. Yanık, ayrıca belediye, adliye, jandarma teşkilatı, kamu kurum amirleri, meslektaşları ve Dinar halkına da gösterdikleri işbirliği ve dayanışma için minnettarlığını ifade etti

Erdal Yanık'ın, Dinar'da görev yaptığı süre boyunca ilçenin güvenliği ve huzuru için önemli çalışmalara imza attığı, bu çalışmalarıyla takdir topladığı biliniyor. Yanık, yeni görevinde Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğü bünyesinde çalışmalarına devam edecek.

Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN