Dünyaca ünlü Rus Youtuber ve moto vlogger Tatyana Ivanovna Ozolina, Türkiye turu kapsamında geldiği Muğla'da trajik bir kazada hayatını kaybetti. Milas-Söke yolunda seyir halindeyken başka bir motosikletle çarpışan Ozolina, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Rus

"Kazanın Detayları Nelerdi?"

Milas-Söke yolunda ilerleyen Tatyana Ozolina ve Türk moto vlogger Onur Obut, Sarıçay Köprüsü üzerinde çarpıştı. Aynı grupta yer alan üçüncü motosiklet kazadan kurtulurken, çarpışma sonucu Onur Obut ağır yaralanarak Milas Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazada hayatını kaybeden Tatyana Ozolina'nın ölümü, takipçilerini ve sevenlerini derin bir yasa boğdu.

Russ

Afyon Emniyeti güven veriyor! Afyon Emniyeti güven veriyor!

"Motor Tutkusu ve Sosyal Medya Başarısı"

Motor sporlarına olan tutkusu ile tanınan Tatyana Ivanovna Ozolina, TikTok'ta 5 milyon, YouTube'da ise 2 milyon takipçiye sahipti. Genç fenomenin ani ölümü, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı ve takipçileri tarafından üzüntüyle karşılandı.

Kazanın diğer mağduru Onur Obut, ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Obut'un tedavisinin devam ettiği ve durumunun ciddiyetini koruduğu bildirildi. Kaza sonrası soruşturma başlatıldı ve olayla ilgili incelemeler sürüyor.

Motur-1

"Tatyana Ozolina'nın Mirası"

Tatyana Ozolina, sosyal medyada paylaştığı motosiklet videoları ve maceralarıyla geniş bir hayran kitlesine sahipti. Tatyana Ozolina, motor sporları dünyasında ve sosyal medyada bıraktığı izlerle her zaman anılacak.

Kaynak: GAMZE KOÇAK