Bolvadin’den Gazze’ye yardım eli! Bolvadin’den Gazze’ye yardım eli!

Mısırlıoğlu, açıklamasında Üstün’e dostluklarına vurgu yaparak belirli sınırları aşmamaya çalıştığını söylese de, sert sözler sarf etmekten geri durmadı. "Yemin ediyorum Kemal Sunal filmlerini aratmaz bunlar. Daha farklı şeyler söyleyeceğim ama dostluğumuz hatırına bazı çizgileri aşmamaya çalışıyorum," diyen Mısırlıoğlu, Üstün’ün Afyonkarahisar’a ilişkin sözlerine de tepki gösterdi.

Afyon’un "şehitler diyarı" olduğunu söyleyen Üstün’e yanıt veren Mısırlıoğlu, “Biz de aksini söylemiyoruz sayın Üstün. Vatansa canımız feda. Siz kim benim vatan sevdamı ölçmek kim. Afyon’un şehitler diyarı olduğunu senden mi öğreneceğim ben? Sen önce kendin öğren,” diyerek Üstün’e karşı sert dil kullandı.

23-7

Mısırlıoğlu ayrıca, Üstün’ün siyasi tercihlerine de eleştirilerde bulunarak, "Bugün gittiğin siyasi partinin genel başkanı elinde şehitlerimizin kanı bulunan köpeği Meclise davet ediyor. Sen buna ne diyorsun?" diye sordu.

Açıklamasında Afyonkarahisar’a yapılacak her yatırıma destek olacaklarını belirten Mısırlıoğlu, “Afyon’un önünden çekilecekmişiz. Buyurun Sayın Üstün, biz önünde falan değiliz. Afyon’un hayrına olan her yatırımın arkasında olacağız. Beni daha tanımamışsınız siz. Ben vatanın önünü kapatmam. Hangi hizmeti getirdiniz de biz engelledik? Sizlerin de yanında durduk kale gibi,” ifadelerini kullandı.

Mısırlıoğlu, Üstün’e hitaben, "Bana kimse ayar veremez. Herkes ağzından çıkacak kelimeyi 40 defa ölçecek, bir defa konuşacak. Verilecek çok cevabım var, gelecek yanıta göre her şeyi söylemeye hazırım. Hodri meydan," diyerek sözlerine son verdi.

Ayrıca, Afyonspor’un zor durumda olduğunu belirterek, Üstün’ü bu konuda sessiz kalmakla eleştiren Mısırlıoğlu, “Afyonspor düşüyor, bir kelam etmiyorsunuz. Oda başkanısınız. Oturdukları koltuklarda sorumlu hareket etmeliler,” diyerek eleştirilerini sürdürdü. Mısırlıoğlu, Afyon Kasaplar Odası Başkanı’nın yurt dışından tehdit aldığını iddia ettiğini belirterek, Üstün’e bu konuda da yanıt vermesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ