Sultandağı Kaymakamı Tunahan Nas, Sultandağı İlçe Müftülüğü ‘nün düzenlediği 4-6 yaş Kur'an Kursu öğrencilerinin 2023-2024 eğitim dönemi yılsonu etkinliğine katıldı.  İlçe Müftülüğü ‘nün düzenlediği etkinlik, Kur'an kursu öğrencilerinin gösterileriyle başladı. Minik öğrenciler, yıl boyunca öğrendiklerini sergileyerek ailelerine ve davetlilere unutulmaz anlar yaşattı. Renkli kostümleri ve neşeli şarkılarıyla sahne alan çocuklar, izleyicilerden büyük alkış aldı. Etkinliğe katılan veliler, çocuklarının performanslarını gururla izlediler.

G O1 Q Dj V W Y A E4 S Ft

Kaymakam Tunahan Nas, programın ilerleyen dakikalarında sahneye çıkarak minik öğrencilere çeşitli hediyeler verdi. Çocukların mutluluğu ve sevinci, salonda duygusal anların yaşanmasına neden oldu. Hediyelerini alan çocuklar, Kaymakam Nas'a teşekkür etti.

G O1 Q Dic Xc A A L O F Y

Kaymakam Nas, etkinlik çerçevesinde yaptığı konuşmasında programın düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Özellikle kurs öğretmenlerinin ve velilerin özverili çalışmalarının altını çizen Nas, "Geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın dini ve ahlaki eğitimlerini bu denli güzel bir ortamda almaları bizler için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum ve bu tür çalışmaların artarak devam etmesini temenni ediyorum." dedi.

G O1 Q Dh W0 A Emg1 B

Kaynak: FATMA SEDA CAN