Sait Evrenkaya ve diğer hastalarla tek tek ilgilenen Özkaya, geçmiş olsun dileklerini ileterek moral verdi.

4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı! 4 yıl 2 ay hapis cezasıyla aranan şahsı jandarma yakaladı!

Ziyaret kapsamında, AK Parti Milletvekili Özkaya,ve Yurdunuseven AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ile de bir araya gelerek hastanedeki yeni çalışmalar ve projeler hakkında bilgi aldı. Özkaya , Yurdunuseven ve beraberindekiler, hastanenin sağlık hizmetlerindeki güncel gelişmeleri inceleyip, hastalar için sağlanan yeniliklerin daha da ileriye taşınması için yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

HASTALARIN MORALİNİ YÜKSELTTİ

AK Parti Milletvekilleri Özkaya ve Yurdunuseven, sağlık çalışanlarına teşekkür ederek, “Tedavi sürecindeki her hastamızın yanında olmak ve destek vermek için buradayız. Sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi adına yapılan çalışmaların yakından takipçisiyiz,” dedi.

AFSÜ Rektörü Prof. Dr. Nurullah Okumuş ise hastane bünyesinde yürütülen çalışmalara ve altyapı projelerine dair bilgi vererek, Afyonkarahisar halkına en iyi sağlık hizmetlerini sunmayı hedeflediklerini belirtti.

Bu ziyaret, hem tedavi gören hastalara moral kazandırdı hem de sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesine yönelik adımların değerlendirildiği önemli bir buluşma olarak öne çıktı.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ