Milletvekili Özkaya, Serban Belediye Başkanı Ünal Çelikkol, İlçe Başkanı Nuri Köse ve parti teşkilatıyla bir araya gelerek beldede yürütülen ve planlanan projeler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Başkan Çelikkol’a çalışmalarında başarılar dileyen Özkaya, yerel yönetimlerin önemine vurgu yaptı. Ayrıca Serban’da esnaf ve vatandaşlarla buluşan Özkaya, çay eşliğinde sohbet ederek taleplerini ve beklentilerini dinledi.

TINAZTEPE BELDESİ’NDE PROJELER MASAYA YATIRILDI

Ziyaretlerine Tınaztepe’de devam eden Milletvekili Özkaya, Tınaztepe Belediye Başkanı Adem Yetişkin, İlçe Başkanı Nuri Köse ve İl Genel Meclisi üyeleriyle bir araya geldi. Beldede yürütülen çalışmalar hakkında bilgi alan Özkaya, Başkan Yetişkin’e projelerinde başarılar diledi. Tınaztepe’deki vatandaşlarla da buluşan heyet, halkın sorun, talep ve önerilerini dinleyerek çözüm yolları üzerine görüşmeler yaptı.

AFYONKARAHİSAR’DA İL YÜRÜTME TOPLANTISI

Özkaya Sinanpaşa ziyaretlerinin ardından Afyonkarahisar’da AK Parti İl Yürütme ve Yönetim Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi. Toplantıya İl Başkanı Turgay Şahin, Tekirdağ Milletvekili ve İl Koordinatörü Mestan Özcan ve yönetim kurulu üyeleri katıldı. Alınan kararların Afyonkarahisar ve ülke için hayırlara vesile olmasını dileyen Özkaya, teşkilat çalışmalarının önemini vurguladı.

AÇIK İFTİRA! AÇIK İFTİRA!

Kaynak: FADİME ÖZKARAN