Olgun, uzun yıllardır Afyonkarahisar’a yapılan vaatlerin yerine getirilmediğini vurgulayarak, “Uzun yıllardır Afyonkarahisar’a yönelik yatırım ve kalkınma vaatleri yapılmış, vaat edilen projelerin çoğu ya yarım kalmış ya da tamamen unutulmuştur. Ankara-İzmir hızlı tren hattı adeta bir yılan hikayesine dönüşmüştür.”

AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı AFSÜ ile İl Sağlık Müdürlüğü Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı

Olgun, Cumhurbaşkanı ve AK Parti milletvekillerinin seçim dönemlerinde büyük bir coşkuyla tanıttığı projelerin akıbeti hakkında bilgi verilmediğini ifade ederek, “Sayın Cumhurbaşkanı ve AK Parti milletvekilleri seçim dönemlerinde bu projeyi büyük bir coşkuyla tanıttı. ‘Yakında İzmir’e 1 buçuk saatte gideceksiniz. Ankara’dan buraya 1 buçuk saatte geleceksiniz’ dediler. Ancak bu hattın açılışı ile ilgili hala kesin bir tarih verilmiş değil ve çalışmaların ne zaman tamamlanacağına dair hiçbir bilgi yok” dedi.

Olgun, konuşmasını Türk halk müziğinin sevilen eserlerinden birine atıfta bulunarak sürdürdü: “Hani bir türkü var ya, ‘Kara tren gecikir, belki hiç gelmez’ bu türkü adeta Afyonkarahisar’ın milli marşı olmuş durumdadır” ifadelerini kullandı.  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN