İsviçre Büyükelçiliği’nin organize ettiği resepsiyon, uluslararası diplomatik ilişkilerin güçlendirilmesine ve farklı ülkeler arasındaki dostlukların pekişmesine zemin hazırladı. Milletvekili Olgun’un etkinliğe katılımı, diplomatik ilişkilerde dostane bir atmosferin oluşmasına katkı sağladı.

Resepsiyona ilişkin değerlendirmelerde bulunan Olgun, Avustralya Büyükelçisi Miles Armitage ile de bir araya gelmenin kendisini mutlu ettiğini belirtti. Olgun, yaptığı sosyal medya paylaşımında şu ifadelere yer verdi:"Bugün İsviçre Büyükelçiliği tarafından düzenlenen resepsiyona katıldım. Büyükelçi Guillaume Scheurer’e bu güzel daveti için içten teşekkürlerimi sunarım. Ayrıca, Avustralya Büyükelçisi dostum Miles Armitage ile karşılaşmak büyük bir mutluluktu. Samimi dostlukların ve nazik davetlerin bu tür etkinliklerde pekiştiğini düşünüyorum. Güzel bir gece geçirdik ve bu anlamlı davet için tekrar teşekkür ederim."

Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret

Kaynak: GAMZE KOÇAK