Arslan yaptığı açıklamada, 15 Temmuz'un sadece bir darbe girişimi değil, aynı zamanda milletin emperyalist hesapları bozan, ülkeyi işgalden kurtaran muazzam bir direnişin adı olduğunu vurguladı. Türkiye'nin her köşesini bir direniş cephesine çeviren halkın, o gece destansı bir mücadele sergilediğine işaret etti.

Eğitim Bir-Sen ve Memur-Sen'in olaylar sırasında milli değerleri koruma konusunda kesin bir duruş sergilediğini ve anında halkla omuz omuza vererek direnişe katıldığını ifade etti. Bu sayede, manipüle edilmiş duyguların tacirlerine fırsat verilmediğini ve milli birliğin muhafaza edildiğini belirtti.

Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret Zafer Partisi İl Başkanı Gökhan Katırcı'dan İş Dünyasına Ziyaret

Mustafa Arslan, alçak darbe girişimi karşısında canını ortaya koyan vatandaşların asla unutulmayacağını, hainlerin milletin direnişiyle hüsrana uğratıldığını anlattı. Direnişte kaybedilen 251 şehide Allah'tan rahmet, gazilere ise sağlık dolu uzun ömürler diledi.

Son olarak, milli ve manevi değerleri istismar etmeye çalışan alçaklara karşı olası yeni tezgahlar için de her zaman teyakkuzda kalacaklarını ifade etti. 15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü'nü kutladı ve direniş destanının 8. yıl dönümünü onurla andı.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN