Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti! Karaaslan, AFSÜ Palyatif Bakım Merkezi'ni ziyaret etti!

Çocuk oyun gruplarını tasarlayan birimden Ali Özel, çocuklar için tasarladıkları oyun alanları hakkında bilgi verdi. Özel, oyun alanlarının çocukların daha verimli ve eğlenceli zaman geçirebilmeleri için özenle tasarlandığını belirtti.

Whatsapp Görsel 2024 08 06 Saat 13.36.45 Cc8A8D0D

Garnizon Millet Bahçesi’nin de bu projeler arasında yer aldığına dikkat çeken Başkan Burcu Köksal, “Afyonkarahisar’da hemşerilerimizin güzel vakit geçirebilecekleri, yeşil alan olarak kullanabilecekleri her yer için uğraşıyoruz. Garnizon Millet Bahçesi, yapımı uzun süredir devam eden bir yer. Biz göreve geldiğimizden bu yana, yapımı devam eden projelerin, Afyonkarahisar halkına yararlıysa, Afyonkarahisar’ın menfaatineyse devam edeceğimizi belirtmiştik. Burada da yeşil alan ihtiyacını karşılamak, çocukların, gençlerin, kadınların, emeklilerin, tüm hemşerilerimizin güzel vakit geçirebilecekleri bir alanı Afyonkarahisar’a kazandırmak için çalışıyoruz” dedi.

DAYANIKLI VE UZUN ÖMÜRLÜ MALZEME KULLANIMI

Başkan Burcu Köksal, yapılan çalışmalarda her zaman tasarruftan yana olduğunu vurguladı. Kullanılacak malzemelerin dayanıklı ve uzun ömürlü olmasının önemine dikkat çeken Köksal, projelerin bu doğrultuda ilerlediğini belirtti.

Merak Edi̇len Garni̇zonjsjsjj

BAŞKAN KÖKSAL'DAN DESTEK SÖZÜ

Afyonkarahisar'ın emekçi ve çalışan kadınlarına selam gönderen Başkan Köksal, bir eksikleri olduğunda hemen gidereceğini söyledi. Başkan Köksal, şehirdeki tüm çalışan kadınlara her zaman destek olmaya devam edeceğini ifade etti.

Ssssssssssssssss-2

GARNİZON MİLLET BAHÇESİ'NİN GELECEĞİ

Garnizon Millet Bahçesi, Afyonkarahisar halkına yeni bir yaşam alanı sunmayı hedefliyor. Çeşitli etkinlik alanları ve çocuk oyun grupları ile şehre değer katacak olan bu proje, Afyonkarahisar'ın sosyal hayatını canlandıracak önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Kaynak: CEMİLE KAYTAN