İsrail'in Lübnan’a saldırıları devam ediyor: Ölü sayısı 31’e yükseldi! İsrail'in Lübnan’a saldırıları devam ediyor: Ölü sayısı 31’e yükseldi!

Orta Doğu'dan Afrika'ya Türkiye'nin etkinlik rolü ve gelişmeler karşısında  En son 15 Temmuz Hain Darbe girişimi ile Türkiye'nin bölgede etkinliğinin yok edilmesi ve kontrol edilebilir bir Türkiye hamlelerinin Büyük Türk Milleti ve Yönetimi ile verdiği cevap  Syckes Picot ve Sevr Planlarını yenileri ile uygulamak isteyenlerin Türkiye kendilerine bir tehdit olarak görmeleri ile Türkiye'nin güvenlik doktrinin ülke sınırları dışında oluşacak yapılar ile sağlanması ve uygulanması ile Orta Doğu'da bütün Batı'nın planları içinde

·        Büyük İsrail

·        Med İmparatorluğu

·        Büyük Ermenistan

·        Hazar'dan Akdeniz'e ulaşacak Davut Koridoru

·        IMEC Projesi

·        East Med

·        Karadeniz'e ulaşma

·        Kafkasya'nın Kontrolünde etkin olma

·        Ticaret Yolları

Enerjinin Kontrolü dahil teolojik yapılanma ile yer almak isteyen Batı'nın hedef ülkesi Türkiye konumuna getirmektedir. PKK ve YPG ABD'nin bölgedeki 5. Kol faaliyetlerini yöneten koludur. Türkiye'nin Pençe Kilit ve Kalkınma Yolu Projesi ile Irak planlarını bozması Suriye'nin Kuzeyinde terör yapılarına karşı verdiği mücadele planlarının bozulması ve diğer hedeflerine ulaşılamaması anlamına gelmektedir. Türkiye'nin bölgedeki etkisini kırmak ve Türkiye'nin tehdit edilerek karşı cevap verilmek istenmesi Hamas ve Hizbullah'ı terör örgütü olarak görmeyen Türkiye'nin ilk günden bu yana Hamas'ın yanında yer alması ve uluslararası arenada en yüksek diplomasi girişimleri ile cevap vermesi ile PKK ile Suriye ve Irak'ta Talabani ile birlikte varlık gösteren ABD burada olusacak bir Türkiye hamlesini önlemek ve Suriye ile Irak'taki terör yapılarını birleştirerek devletlestirme ve tanıma ile cevap vermeyi planlamaktadır.

G Z Ws3Jy W A A Ao Y6 L

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ