Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız! Rektör Karakaş: Gurur ve övünç kaynağımızsınız!

MasterChef Türkiye'nin 2024 sezonu, TV8 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. 14 Temmuz Pazar akşamı yayınlanan son bölümde, yarışmacılar ana kadroya girebilmek için büyük bir mücadele verdi.

Ekran Goruntusu 2024 07 15 101535 48Ox

"MasterChef'te Kadroya Kim Girdi?"

Yeni sezonun ilk etabında, şefler Danilo, Mehmet ve Somer tarafından belirlenen 10 yarışmacı adayı, profiterol yaparak yeteneklerini sergiledi. Bu etapta başarılı olan yarışmacılar, yaratıcı yemek turuna geçmeye hak kazandı.

Profiterol turunu başarıyla tamamlayan Bera, Deniz, Bartu, Onur ve Sevdet, ikinci turda kuzu but kullanarak yaratıcı bir yemek hazırladılar. Şefler, bu etap için yarışmacılara 45 dakika süre tanıdı.

Ekran Goruntusu 2024 07 15 103621 Np4C-1

"Son Etapta Neler Yaşandı?"

Final etabında Ümmühan, Onur ve Bartu öne çıkan isimler oldu. Şefler, yemeklerin tadına bakarak değerlendirmelerini yaptı ve gecenin kazananını belirledi. Onur, rakiplerinden daha başarılı bir yemek yaparak 3. önlüğün sahibi oldu.

14 Temmuz akşamı yayınlanan son bölümde, MasterChef Türkiye'nin 3. önlüğünü kazanan isim Onur oldu. Yarışmacılar, şeflerin karşısında yeteneklerini sergileyerek ana kadroya girebilmek için büyük bir mücadele verdiler.

Kaynak: FATMA SEDA CAN