MasterChef Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde Deniz ve Leyla arasında tansiyon yükseldi. Deniz'in sürekli notlar alarak konuşması ve Leyla'ya "Canım" demesi, Leyla'yı çileden çıkardı. Leyla, "Şef gibi not tutuyor saygısız, ben senin canın değilim" diyerek tepki gösterdi ve stüdyoda soğuk rüzgarlar esti.

Masterchef Turkiye De Gergin Anlar Leyla Dan 17555211 5925 M

Jüri Üyeleri ve Gerginlik

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun jüri üyeliğini yaptığı MasterChef Türkiye'nin dün akşamki bölümünde 3. tur seçmeleri başladı. Geçtiğimiz günlerde kadroya seçilen Deniz ile yeni yarışmacılardan Leyla arasında gergin anlar yaşandı.

Masterchef Turkiye De Gergin Anlar Leyla Dan 17555211 5431 M

Deniz'in Açıklamaları

Deniz, yeni yarışmacılarla ilgili sık sık notlar alarak, "Size şefleri dinleyin demeyeceğim, bu zaten olması gereken bir şey. Biz yukarıdan baktığımızda sizin doğru yaptığınızı görüyor ve uyarıyoruz. Bunu art niyetle yapmıyoruz" dedi.

Mehmet Yalçınkaya ise araya girerek, "Tarif vermesine izin vermiyoruz zaten" ifadelerini kullandı.

Masterchef Turkiye De Gergin Anlar Leyla Dan 17555211 3852 M

Leyla'nın Tepkisi

Deniz'in sık sık konuşması ve eleştirileri Leyla'yı rahatsız etti. Deniz'in not almasına sinirlenen Leyla, "Şef gibi eline almış yazıp duruyor. Saygısız" diyerek tepki gösterdi. İlk turun sonunda şeflerin 6 kişinin başarılı olduğunu söylemesi üzerine Deniz, gülerek "6 kişi iyi yapabilmiş, çıkartabilmiş" deyince, Leyla daha da sinirlendi. "Keşke yukarıda olup sizi izleyebilseydik. İzin verirseniz şefler konuşsun da yanınıza çıkacağım" şeklinde konuştu.

Somer Sivrioğlu'nun Yorumu

Somer Sivrioğlu, ikili arasındaki gerginlikle ilgili olarak, "Deniz, sizin onlardan daha iyi olduğunuz için değil, grubunuz daha erken olduğu için yukarı önce çıktınız" diyerek Deniz'i uyardı.

Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır Afyonkarahisar'daki Okullar Yeni Eğitim-Öğretim Yılına Hazır

Sonuçsuz Kalan Gerginlik

Deniz'in Leyla'ya "Canım burada hiçbir şey gizli kalmıyor" demesi üzerine Leyla, "Ben senin canın değilim. İsmim Leyla, soyadım da Ünlü" diyerek tepki gösterdi. İkili arasındaki gerginlik, programın ilerleyen bölümlerinde de devam etti.

Kaynak: GAMZE KOÇAK