AK PARTİ’DE 4 İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMLERİ GÖREVDEN ALINDI AK PARTİ’DE 4 İLÇE BAŞKANI VE YÖNETİMLERİ GÖREVDEN ALINDI

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Afyonkarahisar programı kapsamında ilimize geldi. İlk ziyaretini Afyokarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal’a yapan Başkan Yavaş, tasarruf tedbirleri kapsamında değerlendirmelerde bulundu.

Mansur Yavaş, tasarruf tedbirleri için ne dedi?

Tasarrufun ülkemizde yapılması gereken bir şey olduğunu belirten Yavaş, ‘’Biz ihalelerimizi açık yapmak suretiyle ve kamuoyuna kuruşuna kadar harcadığımız her şeyi belediyemizin internet sitesinde, vatandaşa hesap vererek bugüne kadar getirdik’’ dedi.

Mansur Yavaş, tasarruf tedbirleri için ne dedi?

‘BİZİ PEK ETKİLEMİYOR’

Hiçbir zaman hayali ve çılgınca bir projelerinin olmadığını kaydeden Başkan Yavaş, ‘’Dolayısıyla bu tasarruf tedbirleri mutlaka etkiledi ancak sonuç olarak olumlu yönde etkileyecek. Çünkü ben bakanımız ile bir gün havaalanında görüştüğümde sanıyorum ufak tefek değişiklikler yapacaklar. Bizi çok etkilemiyor ama diğer belediyeleri ne kadar etkiliyor zaman içerisinde göreceğiz. Biraz aceleci çıktılar. Tasarruf ettirelim derken bizim Ankara’da zarar ettiğimiz konularda oldu. Alınan tüm kararlara seve seve uyacağız. Belediye Başkanlarının görevi zaten tasarruflu davranmaktır’’ ifadelerini kullandı.  

Mansur Yavaş, tasarruf tedbirleri için ne dedi?

Türkiye’nin bu noktaya gelmesinin sebebinin yolsuzluk ve israftan dolayı olduğunu söyleyen Başkan Yavaş, bu konu da örnek olacaklarını belirtti.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ