Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, mahallelerin sorunlarını yerinde tespit etmek ve vatandaşlarla birebir iletişim kurmak amacıyla gerçekleştirdiği "Mahalle Buluşmaları" kapsamında Karşıyaka Mahallesi’ni ziyaret etti. Muhtarlık binası önünde toplanan vatandaşlarla buluşan Başkanımız Burcu Köksal’a, Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, ilgili müdürler ve birim sorumluları eşlik etti.

“VATANDAŞLARIMIZIN TALEPLERİNE KULAK VERİYORUZ”

Mahalle sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Burcu Köksal, Halk Ekmek Büfesinden, spor faaliyetlerinin çeşitlendirilmesine kadar pek çok konudaki talebi tek tek not aldı. Mahallenin eksiklikleri ve öncelikli ihtiyaçlarını ilgili birimlere ileten Başkanımız Burcu Köksal, en kısa sürede gerekli çalışmaların başlatılacağını belirtti.

Vatandaşlarımızdan gelen her talebin değerli olduğuna dikkat çeken Başkan Burcu Köksal, “Hiçbir mahallemizi ihmal etmeden, tüm sorunları yerinde çözme gayretindeyiz. Sizlerle birlikte daha yaşanabilir bir Afyonkarahisar için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

“SORUNLARIMIZI DOĞRUDAN İLETEBİLİYORUZ”

ANKA III, halka açık ilk uçuşu! ANKA III, halka açık ilk uçuşu!

Başkan Burcu Köksal’ın ziyaretinden memnuniyet duyduklarını dile getiren Karşıyaka Mahalle Muhtarı İsmail Şahin, mahallede yıllardır bekleyen sorunlara gösterdiği ilgi ve çözüm odaklı yaklaşımdan ötürü Başkanımıza teşekkür etti. Muhtar İsmail Şahin, “Başkanımızın sahada bizimle olması, sorunlarımızı birebir dinlemesi bizi çok mutlu etti. Kendisine mahallemiz adına teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde konuştu. Karşıyaka Mahalle sakinleri de “Yıllardır biriken sorunlarımızı doğrudan kendisine iletme fırsatı bulduk. Başkanımızın buraya gelmesi ve ilgilenmesi bizim için çok önemli” ifadeleriyle duygularını dile getirdi.  Muhtarlık önündeki buluşmanın ardından Başkan Burcu Köksal ve beraberindeki birim müdürleri, mahalleyi gezerek sorunları yerinde inceledi.

Kaynak: İHA