Akılcı çözümler geliştirilmeli! Akılcı çözümler geliştirilmeli!

Emekli müşterilere bayram öncesi kamu bankası jesti! Kredi başvuruları açıldı! Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

EMEKLİLERE KREDİ KAMPANYASI

Emekli vatandaşlar maddi ihtiyaçlarını karşılayabilmek için bankaların kredi kampanyalarını yakından takip ediyor. En çok tercih edilen kamu bankalarından Ziraat Bankası güncel promosyon tutarlarını paylaştı. Bankaya maaşını taşıyan ve üç sene bankada kalma taahhüdü veren emeklilerden 10 bin TL’ye kadar maaş alanlara 5 bin TL, 10 bin TL ile 15 bin TL aralığında maaş alanlara 8 bin TL, 15 bin TL ile 20 bin TL aralığında maaş alanlara 10 bin TL, 20 bin TL ve üstünde maaş alanlara 12 bin TL nakit ödeme yapılıyor.  

Aynı zamanda promosyon kampanyasından faydalanmak için maaşını bankaya taşıyan müşterilere 14 bin TL limitli uygun faiz oranlarıyla kredi ödemesi de yapılıyor. Emekli müşteriler kredi kampanyası sayesinde maddi ihtiyaçlarını bir nebze de olsa rahat karşılayabiliyor. Ziraat Bankası tarafından başlatılan kampanya ile birlikte 14 bin TL kredi ve 12 bin TL promosyon ödemesiyle toplam 26 bin TL ödeme alma fırsatı sunuluyor. Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından Ziraat Bankası tarafından emeklilere özel başlatılan ödeme kampanyalarıyla ilgili detaylı bilgilere bankanın resmi internet sitesi üzerinden erişebilirsiniz. Aynı zamanda başvurularınızı en yakın banka şubesine giderek ya da online kanallar aracılığıyla kolaylıkla yapabilirsiniz.  

Kaynak: İHA