KANINDA BULUNAN MADDELER ORTAYA ÇIKTI

Arjantinli bir yetkili ismini vermeden ünlü şarkıcının nihai toksikoloji raporu açıklanmadan önce kanında bulunan maddeleri basına açıkladı.

Suçıkan yenilenecek! Suçıkan yenilenecek!

Liam Payne’in ön otopsi raporunu gören bu yetkili ünlü şarkıcının kanında crack kokain ve metamfetamin de dahil olmak üzere çok sayıda uyuşturucu madde bulunduğunu söyledi.

ABC News ve TMZ, kısmi otopsi sırasında Liam Payne’in kanında kokain ve benzodiazepinin yanı sıra metamfetamin, ketamin ve MDMA içeren “pembe kokain” adı verilen bir uyuşturucu kokteyli bulunduğunu bildirdi. Her iki yayın organı da ön testler hakkında bilgi sahibi olan bu Arjantinli isimsiz yetkiliye atıfta bulundu.

Associated Press, ismini vermek istemeyen bir yetkilinin ön toksikoloji raporunun kokaine maruz kalındığına dair kanıtlar sunduğunu ancak bu ilk sonuçların öldüğünde kanında ne kadar kokain bulunduğuna dair kesin bir bilgi vermediğini vurguladığını bildirdi. Nihai toksikoloji sonuçlarının ancak birkaç hafta sonra kamuoyuna açıklanması bekleniyor. Associated Press, yetkilinin gazetecilere bilgi verme yetkisi olmadığı için isminin gizli kalması koşuluyla konuştuğunu bildirdi. Bu ön rapor dün Arjantin’in yerel medyasında geniş yer buldu. Arjantin savcılığı, ani ya da beklenmedik ölümlerde sık rastlanan bir durum olan bu olayı soruşturuyor. Payne'in otopsisi, ölümüne neden olan travmatik yaralanmaların otelin penceresinden üç kat aşağı düşmesiyle uyumlu olduğu sonucuna vardı. Savcılar olaya başka birinin karışmış olma ihtimalini ortadan kaldırdı.

İNTİHAR MI KAZA MI?

Arjantinli müfettişlerin 31 yaşındaki Payne'in otel odasındaki kırık eşyalar ve mobilyalar arasında uyuşturucu ve alkol gibi görünen maddeler bulması, savcılığın Payne'in düştüğü sırada madde bağımlılığından kaynaklanan bir çöküntü yaşadığını tahmin etmesine yol açtı. Savcılık, Payne'in otel odasının balkonundan “yarı ya da tam bilinçsizlik” halinde düşmüş olabileceğini söyledi.

Liam Payne’in ölümünün bir intihar mı yoksa kaza mı olduğu ise hâlâ belli değil. Ünlü şarkıcının balkondan düştüğünde uyuşturucunun etkisinde ve bilincinin yerinde olmadığı ise artık neredeyse kesinleşmiş durumda.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ