Afyonspor’da başarılı bir futbol yaşantısı geçiren ve efendi kişiliği ile sporseverlerin gönlünde taht kuran Levent Bayraktar, daha sonra Muğlaspor, Turgutlu, Buca, Altınordu olmak üzere değişik kulüplerde 15 yıl profesyonel futbol oynadı. Antrenörlük hayatına Buca Futbol Akademisinde başlayan Levent Bayraktar daha sonra Altınordu, Karşıyaka ve Altay kulüplerinin alt yapılarında görev aldı.

Önemli bir isim

Levent Bayraktarın imza töreninde bir konuşma yapan Bayraktar için Fikri Bayrıl Spor Tesisleri’nde imza töreni düzenlendi. İmza töreninde konuşan Manisa Büyükşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Üyesi Özcan Nalbantlar, alt yapı anlamında önemli yatırımlar yaptıklarını belirterek, “Dışarıdan bir oyuncu profili kazandırdık. Manisa Büyükşehir Belediye Başkanımız Cengiz Ergün’ün de yaptığı tesisler, bizim elimizi çok güçlendirdi. Bu anlamda Buca, Altınordu, Karşıyaka ve Altay gibi önemli kulüplerde görev yapmış bir isim ile anlaştık. Kulübümüz adına hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Afyon’da görev yaptı

Son yıllarda Altay’da, Alt Yapı Teknik Sorumluluğu görevinde bulunduğunu belirten Levent Bayraktar ise, “Muğlaspor, Turgutlu, Afyon, Buca, Altınordu olmak üzere 15 yıl profesyonel futbol oynadım. Antrenörlük hayatına Buca Futbol Akademisinde başladım. Altınordu, Karşıyaka, Altay’da alt yapılarının her yaş gurubunda bulundum. Son 2 dönemdir de Altay Alt Yapı Teknik Sorumluluğu görevinde bulunuyorum” dedi. Başarılı olmak için Manisa’da her şeyin mevcut olduğunu da sözlerine ekleyen Bayraktar, “Manisa Büyükşehir Belediyespor gibi hedefleri olan ve gittikçe büyüyen bir kulüpte görev alacağım için mutluyum. Beni bu göreve layık gören Manisa Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanımız Mevlüt Aktan, yönetim kurulu üyelerimiz ve Levent Devrim hocamıza teşekkür ediyorum. Göreceksiniz ki, süreç içerisinde çok büyük işler başaracağız. Çünkü Manisa’da çok büyük bir potansiyel var. Mükemmel bir tesis var. Başarılı olmak için her şey mevcut” diye konuştu.

 

Editör: TE Bilisim