KYK YURT GİRİŞ-ÇIKIŞ SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK YAPILABİLİR

Üniversite öğrencilerinin barındığı KYK yurtlarında giriş-çıkış saatlerinin erkene çekilmesi üzerine bir çalışma yapıldığı biliniyor. Artan şiddet olayları ve yurtlarda daha güvenli bir ortam oluşturma amacıyla bu kararın alınması gündemde. Ancak henüz resmî bir açıklama yapılmadığı için öğrenciler konuyla ilgili detayları yakından takip ediyor. Giriş saatlerine yönelik düzenlemenin, kısa süre içerisinde netlik kazanması bekleniyor.

KYK GİRİŞ ÇIKIŞ SAATLERİ DEĞİŞİR Mİ?

AK Parti Afyon'da Değişim Rüzgarı: 9 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı AK Parti Afyon'da Değişim Rüzgarı: 9 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı

Öğrencilerin KYK yurtlarında kalmaya devam edip edemeyecekleri ve yeni giriş-çıkış saatlerinin ne zaman uygulanmaya başlanacağı konusunda net bilgi bulunmamakla birlikte, üniversite öğrencilerini doğrudan etkileyecek olan bu yenilik için Bakanlığın yakın zamanda bir açıklama yapması bekleniyor. Yurtlara yönelik düzenlemeler sadece giriş-çıkış saatleriyle sınırlı kalmayacak; burs ve barınma hizmetlerinde de bazı yeni şartların uygulanması söz konusu olabilir.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ