Milli takımımız Euro 2024 F grubundaki son maçı için Tınaztepe Yurtdunda milli maç etkinliği düzenlendi.  İl Müdürü Kasapoğlunun ev sahipliğinde gerçekleşen programa TSYD Başkanı Nadir GÜZBEY , Nüfüs ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Erkan TANYERİ ve AFJET Genel Müdürü İsmail KARA Milli Maçı öğrenciler ile birlikte izlediler.

9806133F 2E8D 45C3 9A3B 7014A291A5C8

Tınaztepe Öğrenci yurdu bahçesine kurulan barkovizyon ile yüzlerce öğrenci stadyumu aratmayan tezahüratları 90 dakika boyunca sürdü.

İlk golün ardından gençler Türkiye Tezahüratları ve çoşkuları görülmeye değerdi. İkinci devre düdüğü ile bir an dahi susmayan üniversite gençliğinin milli şuur ve coşkusu misafirleri mutlu etti.

Milli takımımız turnuvanın güçlü ekiplerinden Çekya’yı 2-1 yendiği dünkü maç sonunda öğrencilere hitap eden Kasapoğlu, bu tip faaliyetler ile siz öğrencilerimizin sınav streslerini atmaları ayrıca , milli benlik ve birlik beraberliğimizin sporda olduğu gibi tüm alanlarda artarak devam etmesini temenni etti ve cumhuriyetimizi siz gençler yaşatacaksınız diyerek sınavlarında başarılar diledi.

05934Ce8 30B2 486A 8756 E6B827E4Cbd5

Galibiyeti öğrencileri ile kutlayan TSYD Başkanı Güzbey “ öğrencilerin heyecanlarının üst düzeyde olduğunu ve futbol teknik bilgilerinin iyi olduğunu müşaade ettik. Maç esnasında Yerinde ve teknik direktör gibi oyunu okumaları futbola bu kadar ilgili olduklarını görmek bizi mutlu etmekte, Güzbey bu maç öncesi totem yapmıştım, Kazanırsak son 16 turunda Türkiye - Avusturya karşılaşmasını da öğrenciler beraber izleyeceğiz inşallah dedi. Programa katılan Nüfus ve Vatandaşlık İşleri İl Müdürü Erkan Tanyeri , Afjet Genel Müdürü İsmail Kara, Tsyd Başkanı Nadir Güzbey İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlun’na ve Yurt Müdürü Hakan Türkmen’e Teşekkür ettiler.

Kaynak: Ahmet Sarlık