Görüşmede, Afyonkarahisar ve bölgeye yönelik kalkınma projeleri, yatırım fırsatları ve iş birliği alanlarında fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. Ziyaret sırasında, Zafer Kalkınma Ajansı’nın bölgedeki rolü ve yürüttüğü projeler hakkında değerlendirmeler yapılırken, önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler üzerine de görüşmeler gerçekleştirildi. Afyonkarahisar’ın kalkınmasına katkı sağlayacak projelere ilişkin detaylar konuşulurken, yerel kalkınmayı artıracak çalışmalar üzerinde duruldu.

Milletvekili İbrahim Yurdunuseven, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Zafer Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Kutlu Eser’in nazik ziyareti için teşekkür ediyorum. Kalkınma ajanslarımızın yereldeki rolü büyük. Bölgenin kalkınması adına önemli çalışmalar yürüten Zafer Kalkınma Ajansı ile Afyonkarahisar’a ve çevre illerimize değer katacak projeler üzerine görüş alışverişinde bulunduk. Kutlu Eser’e çalışmalarında başarılar diliyor, kolaylıklar diliyorum,” dedi.

“Onun Ölmesi Bizi Tatmin Etmiyor! Biz Dilerdik Ki O Hain Asılsın, İdam Edilsin” “Onun Ölmesi Bizi Tatmin Etmiyor! Biz Dilerdik Ki O Hain Asılsın, İdam Edilsin”

Yurdunuseven, ayrıca, bölgesel kalkınma projelerinin Afyonkarahisar’ın ekonomik ve sosyal gelişimine katkı sunduğunu belirterek, bu tür iş birliklerinin önemine vurgu yaptı. Görüşmenin samimi bir atmosferde gerçekleştiği ve ileriye dönük projelerde iş birliğinin süreceği ifade edildi.

Kaynak: ODAK HABER MERKEZİ