Ak Parti’de 2002 senesinde kurucu başkan olarak ilçede görevlendirilen Ruhi Çemrek isimli şahsın Atatürk’e yönelik paylaşımları tepkiyle karşılandı. Zaman zaman yaptığı paylaşımlarda Atatürk nefretini dışa vurduğu iddia edilen Ruhi Çemrek isimli şahsın paylaşımları toplumun büyük bir kesiminden tepki alırken söz konusu şahsın Bolvadin’de ikamet ettiği öğrenildi. 

AK PARTİ’DEN CHP İL BAŞKANINA JEST ! AK PARTİ’DEN CHP İL BAŞKANINA JEST !

Ülkenin ortak değerlerinden olan Atatürk’e yönelik yaptığı paylaşımlarla tanınan Ruhi Çemrek’in dikkat çeken bir başka yönü ise Bolvadin‘de adı skandal haberlerle anılan eski Belediye Başkanı Fatih Kayacan’a ve aynı döneminde Bolvadin Belediye Meclisinde görev yapan, BARO seçimleri için Afyonkarahisar Baro Başkan Adayı olan Avukat Yunus Pektaş’a yakın bir isim olduğu öğrenildi.


DURUMDAN HERKES RAHATSIZ

Atatürk hakkında “Kamal”, “5 Yaşında ki bebeğe bira içiren kimmiş”, “Ataput” gibi lakaplar takan paylaşımlar yapan Ak Parti Bolvadin Kurucu eski İlçe Başkanı Ruhi Çemrek’in herhangi bir rahatsızlığının olup olmadığı bilinmezken Atatürk dışında Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği’nin merhum kurucusu olan Türkan Saylan’ı hedef gösteren paylaşımlara imza attığı iddia edildi. 


Atatürk’e yönelik yapmış olduğu hakaret derecesinde ki paylaşım iddiası sonrasında Bolvadin Atatürkçü Düşünce Derneği adına Ruhi Çemrek hakkında suç duyurusunda bulunulacağı öğrenilirken durumdan rahatsız olan bazı vatandaşlarında Çemrek hakkında ayrıca suç duyurusunda bulunacakları öğrenildi. 

Kaynak: ALİ KÜÇÜKKARTAL //ÖZEL HABER