Açıklamada, bakanlığın olumsuz analiz sonuçlarını hızlı bir şekilde kendilerine tebliğ etmediği ifade edildi. "Usulsüzlükler içeren ve gerçeği yansıtmayan analiz sonuçları sonrasında, Tarım İl Müdürlüğü ve İlçe Müdürlüğü tarafından yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzluk tespit edilmemiştir" diyen Köfteci Yusuf, üretim tesislerinin hijyen standartlarına uygun olduğunu belirtti.

AK Parti Afyon'da Değişim Rüzgarı: 9 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı AK Parti Afyon'da Değişim Rüzgarı: 9 İlçeye Yeni Başkanlar Atandı

Kendilerine yönelik karalama kampanyaları başlatıldığını öne süren Yusuf, "Ürünlerimizde asla domuz eti kullanılmamıştır" dedi. Numune alma işlemlerinde birçok teknik hatanın yapıldığını ve bu hataların analiz sonuçlarını etkilediğini vurguladı.

Yusuf, "Bu güne kadar herhangi bir açıklama yapmamamızın sebebi, devam eden hukuki süreçlerdir. Ancak, basına sızdırılan belgeler nedeniyle bu açıklamayı yapma gerekliliği doğmuştur" ifadelerini kullandı. Köfteci Yusuf, tüm gücüyle bu durumu aydınlatmak için çalıştıklarını belirterek, konunun takipçisi olmaları için destek talep etti.

  

Kaynak: FADİME ÖZKARAN