Milliyetçi Hareket Partisi Bolvadin İlçe Başkanı Mahmut Kızıltoprak, Milletvekili Mehmet Taytak’ın, uzun zamandır Bolvadin İlçelerindeki Kapalı Spor Salonu’nun yapımını takip ettiğini belirterek, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Spor Toto Başkanlığı arasında ihale protokolünün imzalandığını ifade etti. Başkan Kızıltoprak, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak’a, Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürü Süleyman Şahin’e, Spor Toto Başkanı Mehmet Ata Öztürk’e, Afyonkarahisar Gençlik ve Spor İl Müdürü İsmail Hakkı Kasapoğlu’na ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinden Jandarma Astsubay Ali Durgut İçin Taziye Mesajı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekillerinden Jandarma Astsubay Ali Durgut İçin Taziye Mesajı

“İLÇEMİZE ÖNEMLİ KATKI SAĞLAYACAK”

Kızıltoprak, yaptığı açıklamada, “Sayın milletvekilimiz Mehmet Taytak'ın yoğun çabaları sonucunda Bolvadin Kapalı Spor Salonu'nun protokolü imzalanmıştır.  Spor salonu, ilçemize hem sportif faaliyetlere hem de sosyal yaşama canlılık katacaktır. İlçemizin gençlerine ve sporcularına büyük bir hizmet sunacak olan bu proje, spor alanındaki eksikliklerin giderilmesine de önemli katkı sağlayacak” dedi.

Editör: Fadime Özkaran